Jagt- og aktivitetsudvalget

 
Jagt- og aktivitetsudvalget i Vamdrup Jagtforening arrangerer hvert år forskellige jagtrelaterede arrangementer.


Udvalget skal på lang sigt dels skaffe jagt til foreningens medlemmer men også planlægge fællesarrangementer, som skal ryste foreningens medlemmer tættere sammen.

Formand for det nye udvalg er Lennart Hansen, som venter sig en del af det nye initiativ. De øvrige medlemmer er foreløbig Anders Larsen, Kjeld Larsen og Michael Jakobsen.

Udvalget har i første omgang planlagt at invitere til "bukkepral" den 16. maj, hvor foreningen giver en kop kaffe og et rundstykke. Desuden har vi den 10 juni planlagt en aften, hvor vi vil forlægge og tilberede en (forhåbentlig nyskudt) råbuk, og endelig regner udvalget med at lave en torskefisketur mellem jul og nytår, hvis vejret tillader det.

Nu har hele foreningens energi forståeligt nok været samlet om den nye skydebane i adskillige år, og når den nu er indviet og fungerer på smukkeste vis, må det være tid til at sigte mod nye udfordringer også af mere traditionel jagtforeningsmæssig karakter
Vi synes, det må være muligt i en forening med mere end 400 medlemmer at samle opbakning til arrangementer om jagt og socialt samvær, og vi vil også, når vi kan se, at det bærer, søge samarbejde med kommunens andre foreninger om eventuelle større arrangementer. Vi kunne for eksempel sagtens forestille os at vi sammen inviterede en populær foredragsholder.


Det skal lige slås fast, at det stadig er i jægerrådsregi, at fællesjagterne bliver fordelt, det hverken kan eller vil vi naturligvis blande os i. Derfor er det stadig Michael, der står for det."

Hvis du er interesseret i at deltage i arbejdet, eller hvis du har gode ideer, så henvend dig til Lennart på telefon

 

 

Om fællesjagterne, læs mere her

 

 
Med venlig hilsen    Lennart Hansen 26 20 93 47